Hronika

Samo dve kazne zbog kršenja policijskog časa

Zbog kršenja zabrane kretanja za vreme policijskog časa, koji je od utorka 21. aprila skraćen za sat vremena, Prekršajni sud u Nišu izrekao je svega sve novčane kazne, rekao je predsednik suda Mišel Marković.

Kažnjena su dvojica Nišlija sa po 50 hiljada dinara.

“Za razliku od prethodnih dana, kada je za uskršnje praznke Prekršajni sud izrekao 40 novčanih kazni i pet opomena, zbog kršenja mere zabrane kretanja za vreme policijskog časa, u prethodna 24 časa kažnjena su samo dvojica Nišlija”, kazao je Marković.

Odeljenje ovog suda u Aleksincu izreklo je novčane kazne dvojici Aleksinčana zbog kršenja iste mere, kaže predsednik suda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dve kazne?! Smejurija – to je niška policiji! Da su ozbiljno radili i da ozbiljno rade svoj posao, u Nišu bi svakog dana našli bar deset puta više onih koji ne poštuju zabranu ketanja – ali bi ih svakog dana našli najmanje dve hiljade ako bi policajci kontrolisati sve ulice i uličice, naročito one na periferiji Niša, a ne samo bulevare i velike ulice u centru grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com