Sport

Reprezentaciji Srbije u fudbalu stiže podrška iz Niša!

Fudbalska groznica trese planetu, u vreme odigravanja jednog od najvažnijih takmičenja za sve ljubitelje “najvažnije sporedne stvari na svetu”. Čitava nacija ovih dana je pred malim ekranima i zdušno bodri našu reprezentaciju koja se posle osam godina ponovo plasirala na Svetsko prvenstvo, a neki su se usudili i da odu do daleke Rusije.

Ura, Micko, Raja i Dule krenuli su u Kaljiningrad gde će u petak naši “Orlovi” igrati utakmicu 2. kola grupne faze FIFA Svetskog prvenstva protiv reprezentacije Švajcarske. Oni će preći ukupno 1822km u jednom pravcu, kako bi stigli do stadiona u Rusiji i bili podrška našim fudbalerima. Vremenski, trebaće im skoro 18 sati da dođu do svog finalnog odredišta.

Na put su krenuli sa zanimljivim transparentima posvećenim dvojici rođenih Nišlija koji nastupaju za našu reprezentaciju i nezaobilaznom srpskom “trobojkom”.

Verujemo da će čuveni niški navijači, poznati po vatrenoj podršci, biti dvanaesti igrač našem nacionalnom timu i dati im vetar u leđa da upišu i drugu pobedu na Mundijalu. Momci, srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com