Društvo

Raspored popisa nelegalnih objekata u opštini Pantelej

Gradska opština Pantelej obaveštava građane sa svoje teritorije o rasporedu popisa objekata za ozakonjenje do kraja ove radne sedmice, počev od 22.februara i narednih dana za seosko područje ove Opštine.

Dve popisne komisije sa timovima za popis objekata nastavljaju rad na terenu većih seoskih mesnih zajednica: Gornja Vrežina, Malča i Gornji Matejevac a potom i okolnih sela koja im gravitiraju.

Prema planu, 22.i 23.februara, od 10-16 časova, popis će se obavljati na terenu i u prostoru MZ Malča a 24.februara u selima, Oreovac, Pasjača, Jasenovik i Vrelo.

Istovremeno, od 22.februara, druga popisna komisija započeće rad na terenu Gornjeg Matejevca a po završetku posla nastaviće popis objekata u Knez selu.

Tokom ovog, poslednjeg roka za prijavu i popis objekata za ozakonjenje koji ističe krajem februara, svi građani Opštine Pantelej, bez obzira u kom naselju žive, mogu da ispune ovu zakonsku obavezu u zgradi Gradske opštine Pantelej gde svakog radnog dana i subotom dežura član komisije od 10-16 časova.

Precizniji termini popisa objekata u ostalim selima na području Opštine Pantelej blagovremeno će biti objavljeni putem medija, na zgradi i sajtu Opštine Pantelej i vidno istaknuti na zgradama seoskih mesnih zajednica.

Za sve potrebne informacije oko postupka popisa objekata za ozakonjenje, kontakt telefoni Opštine: 201-280 i 201-260.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com