Politika

Raspisani lokalni izbori

Izbori 2020. – Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković raspisala je izbore za odbornike skupština gradova Republike Srbije za 26. april 2020. godine.

Ona je pozvala sve građane da iskoriste svoje građansko pravo i da izađu na redovne izbore 26. aprila, gde će, kako je navela, imati priliku da svojim glasom u demokratskom izbornom procesu odluče o budućnosti svojih lokalnih samouprava i njihovom daljem radu.

U cilju istovremenog održavanja izbora na svim nivoima predsednik Skupštine Grada Niša Rade Rajković raspisao je izbore za odbornike skupština gradskih opština Grada Niša i to za: Skupštinu Gradske opštine Medijana, Skupštinu Gradske opštine Palilula, Skupštinu Gradske opštine Pantelej, Skupštinu Gradske opštine Crveni Krst i Skupštinu Gradske opštine Niška Banja, takođe za 26. april 2020. godine.

Rade Rajković; Foto: P. V.

Prema aktuelnom Statutu Grada, ovo je prvi put da predsednik gradske Skupštine raspisuje izbore za odbornike skupština gradskih opština.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com