Društvo

Raspisan konkurs za prodaju i iznajmljivanje socijalnih stanova

U toku današnjeg dana, Niška “Gradska stambena agencija” je obavila konkurs za prodaju i iznajmljivanje 56 socijalnih stanova izgrađenih u dve lamele – u ulici Majakovskog u niškom naselju Duvaništu.

Kako je navedeno u konkursu, 18 stanova biće ponuđeno zakupcima po ceni od 1,2 evra po kvadratu, a 38 stanova biće prodato po ceni od 697,4 evra po kvadratu gde će biti uračunat i porez na dodatu vrednost.

Direktor Agencije Vladan Stojanović rekao je da će građani moći u narednih 30 dana da konkurišu za zakup i kupovinu stana.

Konkursom, objavljenim u Narodnim novinama i na sajtu Agencije precizno, određeni su uslovi i konkursna dokumentacija, ali da zainteresovani mogu da pozovu Gradsku stambenu agenciju i dobiju i dodatne informacije“, dodao je Stojanović.

On je podsetio da dve novoizgrađene lamele u ulici Majakovskog imaju ukupno 70 stanova, ali da 14 stanova nije obuhvaćeno oglasom za prodaju i iznajmljivanje, jer su namenjeni za rešavanje stambenog pitanja porodica koja su ostala bez kuća u klizištu u Mramoru.

Izgradnju 70 stanova u Ulici Majakovskog finansirali su grad Niš sa 156 mliona dinara i država sa 46 miliona dinara.

Izvor: Jugmedia.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com