Društvo

Proširenje deponije na Bubnju i sanitrana kaseta

Deponija na Bubnju u narednom periodu trebalo bi da bude proširena i prilagođena zahtevima grada, kao i da dobije prvu sanitarnu kasetu, odluka je Gradskog veća. Veće je na sednici, između ostalnog, usvojilo i Rešenje o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP Gorica, JP Nišstan i Direkcije za javni prevoz. Gradsko veće je dalo saglasnost i Gradskoj toplani da rekonstruiše deo toplovodnih izvora u gradu.

Za izbor direktora u tri gradska komunalna preduzeća uskoro će biti raspisan konkurs. U ovim preduzećima vršioci dužnosti direktora imenovani su oktobra prošle godine. Zoran Milojković obavlja funkciju vršioca dužnosti direktora u Gorici, Milan Milić u Direkciji za javni prevoz, a Miroljub Ćupić u Nišstanu.

Gradsko veće saglasilo se i sa inicijativom Nadzornog odbora Gradske toplane da se započne sa rekonstrukcijom dela toplovodnog sistema. Rekonstrukcija toplovodnih izvora u više delova grada trebalo bi da se realizuje u formi javno-privatnog partnerstva sa specijalizovanim preduzećem za ove poslove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com