Društvo

PRILIKA DA SAZNATE “Kako vlogovati svetom?”

Jedan od najčešćih alata današnjice za dobro plasiranje na tržištu ali i samu promociju jesu blogovanje i vlogovanje. Sve više mladih, ali i ljudi starije starosne dobi koriste se ovim novim tehnikama kako bi približili pratiocima svojih Youtube kanala sve informacije ili detalje na određenu temu ali isto tako mogu služiti i za deljenje stavova, mišljenja i iskustva.

Šta su osnove ovog “zanata” i kojim tehnikama se početnici trebaju služiti kako bi od samog starta bili uspešni, svi zainteresovani mogu čuti u okviru seminara “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?” koje organizuje udruženje Štek House.

“U okviru seminara učesnicima će prike da čuju predavače iz Srbije i inostranstva iz oblasti javnog nastupa, vloga i produkcije”, ističu organizatori.

Pravo učešća na seminaru imaju svi mladi od 15 do 30 godina koje zanima vlogovanje i deljenje znanja, mišljenja ili iskustva putem video-snimaka na internetu.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka: https://forms.gle/F8SUtpaur7LGMRPL8

Konkurs je otvoren do 15.09.2019.godine, a broj mesta je
ograničen.

Prijava i učešće na seminaru je BESPLATNO.
Seminar “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?” se realizuje u okviru projekta “Digitalne priče” koje sprovodi udruženje Štek House pod pokroviteljstvom Gradske Opštine Palilula.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com