MerošinaRegion

Prijavite se: Raspisan Javni konkurs za izbor članova Radnog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Merošina

Opštinsko veće Merošine rasisalo je Javni konkurs za izbor članova Radnog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Merošina (LAP-a) i pozvalo sve zainteresovane da se prijave. Konkurs je raspisan na sednici održanoj 24. februara.

Zainteresovani građani sa teritorije opštine Merošina mogu da dostave prijave za članstvo u ovo radno telo opštine Merošina. Svaki kandidat treba da ispunjava uslove predviđene odlukom, saopštila je Opština Merošina.

Кandidati za članstvo u Radnom telu za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Merošina (LAP-a) treba da dostave Кomisiji sledeće:

1. Popunjen fomular prijave – preuzeti sa zvanične prezentacije opštine Merošina;

2. Biografija podnosioca prijave;

3. Uverenje o prebivalištu;

4. Izjavu o iskustvu kandidata za člana Radnog tela – preuzeti sa zvanične prezentacije opštine Merošina;

5. Diploma;

6. Izjave i potvrde navedene u uslovima konkursa.

Prijave se podnose u zatvorenoj koverti lično ili putem pošte na adresu: Opštinske uprave opštine Merošina, ul. Cara Lazara br.17, 18252 Merošina, sa naznakom za: Prijava na javni konkurs za izbor kandidata za članove Radnog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana – NE OTVARATI

Javni konkurs je otvoren 21 (dvadeset jedan) dan, od 26.02.2021.godine do 18.03.2021.godine.

Rok za podnošenje prijava počinje da teče prvog narednog dana od dana objavljivanja teksta javnog konkursa na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Merošina.

Nepotpune, neblagovremene i prijave koje nisu dostavljene na navedeni način neće biti pregledane i vrednovane.

Neophodnu dokumentaciju možete naći na sajtu Opštine Merošina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com