Hronika

Prevrnuo se pasat sa ČETRNAESTORO migranata

 Jutros u 4 sata i 10 minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je interevenisalio šest vozila Hitne pomoći, saopštili su iz ove ustanove.

Nesreća se dogodila na autuputu kod sela Draževac, kada se prevrnuo atomobil marke pasat u kome je bilo ČETRNAESTORO MIGRANATA.

12 osoba povređeno i prevezeno u Urgentni centar, a dve osobe poginule su na licu mesta, saopštila je Hitna pomoć Niš.

Neki od primljenih pacijenata životno su ugoroženi i imaju teške povrede ekstremiteta i glave, a jednom su amputirane obe noge.

Od deset povređenih koji su primljeni u Urgentni centar, petoro dece je prebačeno na Dečju kliniku, a ostali su na neurohirurgiji, kardiohirurgiji i ortopediji. Dvoje pacijenata zadržano je u Urgentnom centru u Nišu.

Dva državljanina Avganistana su pogunula, a do nesreće je došlo kada je vozilo marke „pasat“, kojim je upravljao za sada nepoznati vozač u kom su bili migranti, udarilo u zaštitnu ogradu, kažu u Pilicijskoj upravi Niš.

Uviđaj su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po ovlašćenju tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, a policija intenzivno traga za vozačem koji je pobegao sa lica mesta.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com