Društvo

Preventivno “kući” zbog vrućine!

Određeni broj radnika Gradske uprave juče je tačno u 13 sati otišao sa posla, zbog kako je Niškim Vestima rečeno visokih temperatura. Tu vest demantuje načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić koji kaže da su samo neke koleginice možda puštene, radi preventive.

Brojni radnici Gradske uprave već u 13 sati napustili su zgradu u ulici Nikole Pašića jer im je kako kažu rečeno da zbog vrućune mogu da idu kući.

Ipak ovu informaciju delimično dematuje načelnik ove uprave.

“Nije tačno da smo otišli kući ranije. Prekjuče je bilo 40 stepeni i dan pre toga i svi smo do kraja radnog vremena bili na poslu. Ja kao načelnik nemam informaciju da je neko od sugrađana došao da završi nešto u upravi i da to nije mogao jer mi nismo radili. Verujte mi ja sam na prvom spratu i čim nešto nekome zasmeta ja to odmah prvi saznam”, rekao je Janić za Niške Vesti.

Priznaje da su neke koleginice izašle ranije.

“Možda je neka od koleginica preventivno puštena kući, ali nikako tu nije reč o velikom broju radnika Gradske uprave”, završava Janić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com