Društvo

“Presentation Skills”- radionice za studente i srednjoškolce

Kako održati prezentaciju, bez prethodnog objašnjenja? Kako to uraditi na dobar i profesionalan način? Pitanja su koja će biti okosnica radionice koju organizuje Američki kutak u Nišu, tokom avgusta.

Predavanja se besplatna, izvode se na engleskom jeziku i otvorena su za sve zainteresovane srednjoškolce i studente, a rok za prijavu je 3. avgust.

Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa strukturom prezentacije, metodama prezentovanja, javnim govorom, programima za izradu prezentacija i drugim veštinama koje imaju veliku ulogu u modernom poslovanju, a koje ljudi danas najčešće zanemaruju.

Umeće prezentovanja predstavlja značajan segment već tokom obrazovanja, a naročito u mnogim kasnijim situacijama. U savremenom poslovanju dobra prezentacija je verovatno najvažniji element poslovnog uspeha. Cilj radionice je da mladima pruži adekvatnu osnovu za razvijanje ovih veština.

Predavanja su petkom od 11-12:30, počev od 3. avgusta, u Američkom kutku u Obrenovićevoj broj 20.  

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com