Ekonomija

Poziv za podelu stanova u zakup izbeglicama u Doljevcu i Nišu

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije objavio je u „Večernjim novostima“ i na sajtu Komesarijata, javne pozive za davanje u zakup, sa mogućnošću kupovine, 27 stambenih jedinica na teritoriji 14 jedinica lokalne samouprave.

Poziv je upućen za Bačku Topolu, Žitište, Novu Crnju, Alibunar, Veliku Planu, Belu Crkvu, Vršac, Ub, Kragujevac, Raču, Majdanpek, Doljevac, Niš i Kladovo, a u pitanju su stambene jedinice koje su ranije izgrađene.

Na javne pozive mogu da se prijave izbeglice i bivše izbeglice koje imaju prijavljeno boravište/prebivalište na teritoriji Republike Srbije (lice ne mora imati prijavljeno prebivalište/boravište na teritoriji jedinica lokalne samouprave gde se nalaze stambene jedinice sa javnog poziva).

Rok za podnošenje prijava je 1. mart 2024. godine, a prijave na javni poziv podnose se Komesarijatu za izbeglice i migracije.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom možete preuzeti na sajtu Komesarijata za izbeglice i migracije, u delu Javni pozivi, u prostorijama Komesarijata za izbeglice i migracije u Beogradu, Ulica Narodnih heroja 4, 11070 Novi Beograd, kao i prostorijama povereništva za izbeglice i migracije u bilo kojoj jedinici lokalne samouprave u Srbiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com