Servisne

Popravke kvarova u selu Popovac

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKE KVAROVA U SELU POPOVAC

Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Popovac, u ulicama: Mileta Đurđanovića, kod broja 57 i Veljka Vlahovića, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Popovac i Medoševac.

NASTAVAK RADOVA U KNEZ SELU

Produžavaju se radovi, od prethodnog dana u Knez Selu, u ulici Sv. Ilije kod broja 25. Zbog popravke priljučne veze i regulisanja pritiska, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

INTERVENCIJA NA MREŽI U ULICI BULEVAR SVETOG PANTELEJMONA

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Svetog Pantelejmona. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Svetog Pantelejmona.

RADOVI NA MREŽI U ULICI LjUBE DIDIĆA

Utoku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Ljube Didića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ljube Didića.

INTERVENCIJE NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

U toku je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj, kod broja 1, potom se produžavaju radovi u ulici Jovana Popovića, na gašenju stare mreže. Zbog intervencija u Niškoj Banji, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Hajduk Veljkovoj ulici, i delu Srpskih vladara (neparni brojevi od 1 do 15, i parni do broja 10).

NASTAVAK RADOVA U NASELjU DEVETI MAJ

Nastavljaju se radovi na zameni prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod brojeva 4 i 78a. Zbog popravki priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.

POPRAVKA KVARA U SELU PALjINA

Prazni se voda iz mreže, potrebno je utvrditi mesto kvara na trasi pre i u selu Paljina. Nakon defektaže pristupiće se popravci cevovoda, i zbog toga je moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Paljina.

INTERVENCIJA U SELU KNEŽICA

Kvar u šahti korisnika, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Vuka Karadžića kod broja 3. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Knežica.

POPRAVKA KVARA U SELU SEČANICA

Potrebno je osposobljavanje prvog ventila u šahti korisnika u selu Sečanica. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Sečanica.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

U toku su radovi na popravkama prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama Branislava Mišića Kamenka 10, i Novogradskoj 5. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com