Servisne

Popravka kvara u Čegarskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA ČEGARSKOJ ULICI

Voda sa ulice otiče u priključnu šahtu, potreban je iskop u Čegarskoj ulici, kod kasarne. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čegarskoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Milojevoj, Skadarskoj i Jovana Jovanovića Zmaja.

INTERVENCIJE U SELIMA MEDOŠEVAC I POPOVAC

Voda puni šahte, potrebani su iskopi u selu Medoševac, u ulici Trg Republike kod broja 49 i selu Popovac, u ulici vojnika Milovana Jovanovića kod broja 43. Zbog popravki priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

POPRAVKA KVARA U ULICI SVETOZARA MARKOVIĆA

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Svetozara Markovića, kod broja 26. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Svetozara Markovića (od poslastičare do AMSS) i poprečnim ulicama Drvarskoj i Milovana Veljkovića Špaje.

PRODUŽETAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Niškoj Banji, u Sinđelićevoj ulici kod broja 1 (preko puta crkve). Zbog zamene teleskopa na deoničnom šiberu, ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Tošketovoj ulici.

INTERVENCIJA U SELU SUPOVAC

Voda curi na ventilu u šahti, potrebna je intervencija u selu Supovac, u Vikendaškoj ulici kod broja 78. Zbog intervencije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Supovac.

POPRAVKA KVARA U SELU PALjINA

Voda u šahti i slab pritisak u selu Paljina, u ulici Teodora Toše Andrejevića bb. Zbog intervencije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Paljina.

VIŠE INTERVENCIJA U SELU LjUBERAĐA

Voda na površini, na više lokacija u selu Ljuberađa i potrebno je više iskopa prema Linovu, ispod pumpne stanice, u drugoj zoni i kod drugog mosta. Zbog radova na više lokacija, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Ljuberađa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com