Promo

Poliklinika Panajotović privremeno prekida sa radom

Budite odgovorni, ostanite kod kuće, zaštitite sebe i druge...

Zbog širenja infekcije virusom Covid 19 i uvođenja vanrednog stanja, Poliklinika Panjotović je privremeno prekinula sa radom. Otvorene su dve telefonske linije 063414843 i 063347333 preko kojih pacijenti mogu dobiti savet oko daljeg lečenja i biti u kontaktu sa doktorom specijastom radi korigovanja propisane terapije. Nadamo se da će vanredno stanje i pandemija infekcije izazvane novim korona visurom trajati što kraće i da će naša zemlja proći sa najmanjim mogućim gubicima. Ono što možemo trenutno da uradimo je da savetujemo naše pacijente kako da se ponašaju u ovim vanrednim uslovima i kako da sačuvaju svoje zdravlje i zdravlje svojih bliskih.

Inače, Poliklinika Panajotović je zdravstvena ustanova sa tradicijom dugom četvrt veka. Naš centar interesovanja je unapređenje zdravlja naših pacijenata, posvećenost pacijentu i savremenim naučnim i tehničkim dostignućima u oblasti dijagnostike i lečenja.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ

Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi u prijatnom okruženju, Poliklinika Panajotović svojim korisnicima pruža najkvalitetnije medicinske usluge i zauzima lidersko mesto u gradu i široj okolini.

Naš stručni tim sprovodi i prati proces kontinuirane medicinske edukacije, kao i dostignuća savremene medicine. Posvećen je pacijentima stručno i ljudski. Stoga se nadamo da delite naše mišljenje u vezi sa toplim, humanim prijemom sestara i lekara. U Poliklinici je stalno zaposleno osam medicinskih sestara i laboranata i sedam lekara. Naš tim ima brojne stručne saradnike koji su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima.

Pored kvaliteta usluge i pažljivog vođenja računa o zdravlju pacijenata, posebnu pažnju posvećujemo edukaciji građana o načinima prevencije i ranog otkrivanja  brojnih oboljenja.

 

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ
Dragiše Cvetkovića 29a
018 537999
www.poliklinikapanajotovic.rs
FACEBOOK

 

U službi Vašeg zdravlja, Poliklinika Panajotović.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button