Promo

Poliklinika Panajotović: Mi brinemo o Vašem zdravlju

Poliklinika Panajotović radi po uobičajenom radnom vremenu uz pooštrene mere zdravstvene higijene. Sprovode se sve mere zaštite po preporukama Ministarstva zdravlja Republike Srbije i nadležnih organa.

Nastojimo da budemo maksimalno dostupni pacijentima. Pregledi se mogu zakazati pozivom na naš kontakt telefon i mogu se obaviti u najkraćem vremenskom periodu. U skladu sa novom situacijom možete se telefonom posavetovati sa našim lekarom o daljim postupcima i lečenju.

Pacijenti na ulazu u prostorije poliklinike dezinfikuju ruke, stavljaju masku za jednokratnu upotrebu, meri se telesna temperatura bezkontaktnim toplomerom na daljinu. Prostorije se sterilišu ultravioletnim sterilizacionim lampama, radne površine se stalno čiste i dezinfikuju.

Foto: Tumisu / Pixabay

Zahtevamo od pacijenata da u prostorije poliklinike ulaze samo oni, a da pratnja sačeka u dvorištu. Trudimo se da u čekaonicama pacijenti borave sto kraće i u manjem broju.

Maksimalno ulažemo napore da obezbedimo dijagnostiku i lečenje u novonastaloj epidemiloškoj situaciji.

U našem radu poštujemo želje i zahteve pacijenata ukoliko su u skladu sa pravilima struke i ne idu na štetu pacijenta.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ

Stručno i ljubazno osoblje, inače u potpunosti posvećeno Vama, u procesu je kontinuirane medicinske edukacije i stalnoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz svih oblasti medicine.

Naš strateški cilj je pružanje profesionalne, kompletne i blagovremene medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene terapije po poslednjim preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.

Vaše zdravlje, dobrobit i poverenje su za naš imperativ…

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ
Dragiše Cvetkovića 29a
018 537999
www.poliklinikapanajotovic.rs
FACEBOOK

 

U službi Vašeg zdravlja, Poliklinika Panajotović.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com