Društvo

Podela sredstva za dezinfekciju na 4 lokacije u gradu

I danas se nastavlja podela dezinfekcionih sredstava u Nišu, ali na 4 lokacije, saopštavaju u JKP “Naissus”.

Građani će moći da preuzmu sredstvo za dezinfekciju u vremenu od 11 do 16 sati. Lokacije na kojima će biti postavljeni reservoari su:

Gradska opština Niška Banja
1.Naselje Nikola Tesla, Zaplanjska 35 (kod marketa „5“)

Gradska opština Pantelej
2. Naselje Donja Vrežina (kod okretnice)

Gradska opština Palilula
3.Ulica Jovana Babunskog (ispred bubanjske pijace)
4.Ulica Vojvode Putnika

Iz ovog preduzeća napominju da je preuzimanje dezinfekcionog sredstva danas moguće samo na ovim lokacijama,. U ponedeljak, 13.aprila, građani će moći da sredstvo preuzmu na svim lokacijama na kojima su u prethodnom periodu instalirani mobilni rezervoari, njih je 23.

Rastvor se upotrebljava isključivo za dezinfekciju površina: podova, hodnika, sanitarija i rukohvata.
Nije namenjen za dezinfekciju ruku, odeće, nameštaja, tepiha i životinja i ne sme se koristiti zajedno sa drugim sredstvima, upozoravaju nadležni.

Upozorenje je još i da sredstvo za dezinfekciju ne sme doći u dodir sa kožom. U slučaju kontakta sa kožom ili očima, isprati velikom količinom vode. U slučaju da se proguta odmah potražiti lekarsku pomoć. Držati rastvor van domašaja dece, na tamnom i hladnom mestu.

Dezinfekciono sredstvo biće deljeno upravnicima skupštine stanara i građanima prema resporedu gradskih opština. Ovakvu akciju distribucije dezinfekcionih sredstava sprovodićemo periodično vodeći računa da ne ugrozimo stabilan proces funkcionisanja u sektoru proizvodnje vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com