Video

Počelo asfaltiranje u stambenom naselju izmedju Studeničke i Gornjomatejevačke ulice (VIDEO)

Asfaltiranje u stambenom naselju između Studeničke i Gornjomatejevačke ulice je počelo. Radove su obišli gradonačelnik Niša Darko Bulatović i direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Nebojša Lović.

Najpre se završava ulica Milovana Krstića. Radnici se pridržavaju svih mera, rade pod zaštitnom opremom, pridržavaju se propisane distance.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Nivo asfalta je za 30 cm viši u odnosu na ulaze u stambene zgrade u Ul. Milovana Krstića, u Nišu, koja je juče asfaltiran. Pod kosinom je ulica, izdignuta sa jedne strane,. Nema drvoreda, niti zelenila.
    Dva ulaza u stambene zgrade će uvek biti poplavljene i pored male kiše.

    1. Док сте се давили у блато било вам лоше,сада вам опет не одговара,докона жено луда.

  2. Daleko od toga da se pridržavaju distance,sede stoje zajedno po 5 6 coveka na 3 kvadrata,da li rade ili ćaskaju ne bitno je,i oni su ljudi i nije bilo hitno asfaltiranje dok je vanredno stanje,kad je to stajalo godinama tako moglo je sačekati Jos koju nedelju,a da ,pa bili su zakazani izbori pa se moralo nesto raditi da bi se dobili glasovi,pare i vlast bitnije od zdravlja i postovanja radnika

  3. Moze li neko da odgovori na pitanje zasto se stalo sa radovima,kada ste u ovom tekstu objavili,a i u videu stoji da gradonacelnik kaze da se nastavlja sa radom ostale ulice,medjutim oni su posle ove vase vest ubrzo pokupili masine i otisli sa terena???????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com