Merošina

Počela Dečija nedelja

Dečija nedelja koja se ove godine obeležava pod sloganom “Podeljena sreća dva puta je veća”, svečano je otvorena danas na platou ispred Narodne biblioteke u Merošini.

U prisustvu mališana iz PU “Poletarac” i nijihovih vaspitačica, skromnije nego ranijih godina, manifestaciju je otvorila zamenica predsednika opštine Merošina Emilija Petković.

Foto Opština Merošina

Obraćajući se mališanima poželela je da već iduće godine ova manifestacija ponovo zasija starim sjajem i okupi svu decu iz naše opštine.

Obzirom na preventivne mere u borbi protiv Korona virusa manifestacija povodom Dečije nedelje organizovana je skromno uz prisustvo manjeg broja dece, ali uz nadu i želju da svi ostanemo zdravi i da se sledeće godine radujemo tradicionalnom maskembalu dece sa teritorije čitave opštine Merošina“-istakla je.

Foto Opština Merošina

Članovi kreativne radionice Narodne biblioteke Merošina , potrudili su se da skromnim poklonima koje su sami napravili, obraduju mališane, a predškolci su za uzvrat, okupljenima recitovali pripremljene reciracije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com