Kultura

Platite jednu, dobićete dve ulaznice za koncert “Da to su bili dani”

Niške Vesti vas ponovo nagrađuju. Ko kupi jednu kartu za koncert „Da, to su bili dani“, dobiće drugu gratis. Ovo jedinstveno veče biće održano u niškom Domu Vojske, 14. maja, sa početkom od 20 časova. Autori ovog jedinstvenog spoja poezije, anegdote i muzike „iz nekih prošlih vremena“ su glumci Nebojša Dugalić i Boris Pingović.

Akcija važi samo za one koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u ponedeljak 13. maja u periodu od 8 do 16 časova.

Broj karata je ograničen, tačnije, biće podeljeno samo 30 ulaznica u okviru akcije. Zato požurite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

„Naš muzičko-poetski kabare jeste pokušaj da uočimo srodnost različitih muzičkih i poetskih tradicija, ovaploćenih kroz baštine raznih stvaralaca, i da se u ovim danima prisetimo šta je nekada, ne tako davno, značilo govoriti i pevati za sva vremena“, navode autori.

Oni dodaju da muzika i poezija jesu jezici kojima je čovek najživlje oglasio ono najtananije u tajni svoga postojanja. Od toga koliko smo kadri da taj glas čujemo i prepoznamo, koliko smo mu saglasni, zavisi i to kako se oglašavamo u svom trajanju.

„Da, to su bili dani“ za 15 godina ima skoro 300 izvođenja, na najrazličitijim mestima, pred najrazličitijom publikom, a sadržaj i forma prijemčivi svima. Oduševljenje – to je reakcija publike gde god se Pingović i Dugalić pojave, pored kojih nastupaju i Nina Ćosić (ritam i glas) i Vojislav Savić (bas).

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica (11-19h)
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:
600 dinara (parter i balkon)

Rezervacije: 063/490-460
(radnim danima od 8-16h)

https://www.facebook.com/events/312360856105913/

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com