Politika

Petar Babović novi načelnik Nišavskog upravnog okruga

Novi načelnik Nišavskog upravnog okruga biće Petar Babović, a kako je najavila gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski dužnost će predati sledeće nedelje.

Postavljen je odlukom Vlade, potvrdila je gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski.

Petar Babović zaposlen je u Medicini rada.

“Ja mu čestitam i radujem se jer će nastaviti tamo gde sam ja stala. Vakum je napravljen od mesec dana, nadam se da će sada raditi na zadovoljstvo svih građana, a ja ću im sa pozicije gradonačelnika svesrdno pomoći”, kazala je Sotirovski gostujući na Zoni plus.

Sotirovski kaže da se radi o čoveku sa kojim je ona jako dobro sarađivala, član je Srpske napredne stranke i neko je ko je reprezentativan za takvu funkciju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

20 Komentara

  1. Rođen u Crnoj Gori, došao u Niš da studira. Preleteo iz Višnjićeve stranke. Ko je reprezentativniji i ko voli Niš više od njega?

  2. Па по Ломброзовој теорији- овај се одлично физички уклапа у своју СНСекту.
    Ако је радио у медицини рада, а није сконтао значај нормалне телесне тежине, биће богами врстан начелник округа. Адекватно је округао.

  3. Ovaj čuvek je studirao više od 12 godina na Medicinskom fakultetu, za vreme studiranja bavio se politikom i završavao ispite studentima za novac, on je bruka i sramota moje struke. Ne postoji ljigaviji i pokvareniji čovek u istoriji mog fakultete to znaju svi studenti koji su studirali u proteklih 20 godina, pitajte bilo kog i videćete

    1. Заиста страшно. И то је друштво у коме живимо и људи који воде рачуна оруђем здрављу и животима…. стварно не знам више шта нам се десило као нацији, народу, људима…….

    2. Koleginice Ivona dotucni je studirao i samnom izuzetno intelegentan sa fantasticnom organizacionim sposobnostima. Bio je presjednik studenata na Niskom fakultetu izabran od svih tih istih vjerivatno sto je “najpokvareniji “ …. Nemate vi pojma o procjeni ljudi a ocito mnogo malo poznajete ovog covjeka .Ne znam koliko je studirao godina smao znam da je sposobniji i intelegentnijih od mnogih desetakasa neznalica na nasem fakultetu.

      1. Draga Tara doticni i jeste izabran od BRATJE sa dijalektom poput tvog imao zavidni staz u parlamentu jer mu se nije isplatilo da ode odatle, ko ga poznaje zna da od medicinskog fakulteta poznaje samo kafane u blizini tako bolje citi i jedi SENDVIC…..

        1. Ja znam da na Niskom fakultetu ima na stotine stancovanih desetkasa naravno iz Nisa tatinih i maminih cerki kojima ne bi poverila ni stoku da ljeci a ne narod . Babovic je za njih premija izuzetno intelegentan sto su i rezultatu pokazali

      2. Tara,o njegovoj strucnosti i znanju kao i onteligenciji necemo,znamo mi koji smo gledali posle sporne medicinijade u Budvi policiju kako seta po fakultetu, kako taj isti koji je radio za studente stavljao pistolje na celo onima koji nisu osli na apsolventsku ekskurziju preko Raspody travela odakle je dobijao harac.Sramno je da ovakvi dobijaju posao i funkciju,a kolegenica sa prosekom 9.57 sedi kuci.

        1. Pa necete posto i ne znate sve sto ste izgovorili su teske lazi za koje bi ste mogli i odgovarati i mogao bi on sam licno da vas goni . Ista sam prisustvovala na istim i nista od toga nije bilo Sram vas bilo i vi ste neki kvazi doktor kad ovolike lazi mozete da iznesete pa ovo tesko da bi vam i djeca povjerivala . Jadna si svakako ,nesrecna i puna mrznje a duboko se nadam da ne radis sa pacjentima nego sa epruvetama jel tako nehumano lazljivo bice ne zasluzuje rad sa ljudskim bicima . Nazalost ima dosta sa 10 prosjeklm koji rade u klinickona centru bez idje znanja a ima onih koji su vjerivali u sebi i otisli .

      3. Tara, ako ti je to uopste pravo ime vec neko botovsko, kako te bre nije sramota, pa to govedo od coveka je ljudska krpa, dno dna do kojeg nas je dovela ta vasa stranka. Samo jedan podatak dug Srbije 2012 je bio 12 mlrd a sad 27 mlrd! Minimalac ne pokriva ni polovinu potrosocke korpe! Nabolji u Evropi! Jebo vas Babovic!

    3. Apsolutno se slazem sa kolegenicom, braca Babovic su poznati po malverzacijama na medicinskom i stomatoloskom fakultetu.Tada je bio Visnjicev pulencic

    4. Draga Ivana
      Zao mi je sto vase frustracije neuroticno projicirare na ljude koji za razliku
      od vas rade i bore se .Dr Babovic zasluzuje
      svojim angazovanjem to mesto a njegove
      organizatorske sposobnosti ce to
      I potvrditi

    5. Dokle god se ne pročešljaju svi redovi naše države odstrani i pohapsi ološ koji godinama vlada,ukinu lažne diplome,izvrši lustracija o poreklu imovine,osude i oduzme oteto Srbija će biti zemlja iz snova za takve barabe i lopuže a radnička klasa i seljaci su tu da im budu sluge,plaćaju porez i komunalije jer te lopuže to ne plaćaju ili otimaju od naroda i time plaćaju.
      SRBIJO PROBUDI SE.

  4. Ova spodoba i zlo od coveka je jedva zavrsilo medicinu i tada sam se stidela sto je deo naseg fakulteta,studirao je 20 godina ,uzimao pare studentima i svim organizacijama da bi danas dobio finkciju da vodi nas grad! Razumem da sve svoje botove morate da podmirite ali da mu date ovakvu funkciju!! Sramota Srbijo! Sramota za Nis! Nije ni cudo sto propadamo!!!

    1. Aleksa
      Nacin na koji komentarisete nije
      za novine
      Srbija se stidi ovakvih reci i
      molimo vas da rezervisete razgovor
      sa psihologom jer ove reci koje
      vi izgovarate govori o Vama a
      nikako o Dr Babovicu koji zasluzuje
      ovo mesto i pored vas koji negiraju
      sve ljude koji drugacije misle i imaju
      sposobnosti akcije za razliku od vas
      Koji samo kritikujete

  5. Благовремено је задригао, колики му је стомак питај Бога. Додуше није ни важно, он је члан СНС биће још гојазнији, тек му предстоји ждерање и крканлук. Прави напредњак са пола мозга

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com