Društvo

Penzionisan Slaviša Virijević, prvi čovek niške policije

Slaviša Virijević, načelnik Policijske uprave u Nišu, penzionisan je, nakon što je blizu četiri godine proveo na toj funkciji, saznaju Niške Vesti. Funkciju vršioca dužnosti obavljaće njegov zamenik Bojan Đorđević, dok će funkciju všioca dužnosti zamenika načelnika niške policije obavljati Miloš Petković.

Virijević je na mesto prvog čoveka policije u Nišu došao rešenjem tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića nakon što je načelnik Policijske uprave razrešen dužnosti zbog serije paljenja automobila i tu funkciju obavlja od 1. januara 2018. godine. Pre toga Virijević je bio načelnik Policijske uprave u Pirotu.

Slaviša Virijević diplomirao je na Pravnom fakultetu. U PU Niš je radio od 1991. godine u Odeljenju kriminalističke policije, u kojem je obavljao i poslove zamenika načelnika i načelnika Odeljenja kriminalističke policije. Vanredno je unapređen u čin majora 2003. godine. U junu 2016. godine imenovan je za načelnika Policijske uprave u Pirotu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com