Promo

Otvara se NOVI maloprodajni objekat METLA DISKONTA

Još jedan Metla Diskont biće otvoren u Nišu, dvanaesti po redu. Nova niška radnja Metla Diskonta koja se nalazi u Knjaževačkoj ulici 205 otvoriće vrata u ponedeljak 28. februara.

Otvaranjem novog objekta nastavlja sa proširenje ove maloprodajne mreže, koja danas čini 19 objekata na teritoriji južne Srbije.

Jednostvanim, modernim i uvek dostupnim prostorom metla diskonti koncipirani su za brzu kupovinu po sniženim cenama. Kupcima će na raspoganju biti preko 1.000 artikala koje će moći da kupe po diskontnim cenama. U ponudi će biti hladno alkoholno i bezalkoholno piće, konditorski proizvodi, kućna hemija, mleko i mlečni poizvodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metla Diskonti® (@metladiskonti)

Maloprodajna mreža Metla diskonata posluje više od tri decenije. Od samog početka preduzeće, svoje poslovanje, bazira na trgovini robom široke potrošnje, pri čemu se najveći deo prometa ostvaruje na trgovini proizvodima iz grupe pića, voda, sokova, konditorskih proizvoda i kućne hemija sa preko 2.000 artikala, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Maloprodajna mreža posluje u tri grada u Srbiji u Nišu, Leskovcu i Vlasotincu. U gradovima u kojima posluje ima i svoje skladišne prostore, kao bi maloprodajna mreža bila efikasna u svakom momentu 365 dana u godina.

METLA KOMERC

office@metlakomerc.rs

Knjaževačka ulica br. 205

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com