Promo vesti

Organizujte promocije i proslave u originalnom ambijentu Restorana Mascaron!

Kada je u pitanju organizacija promocija ili proslava jedna od najbitnijih stavki je prostor u kome će se održati. Ono što je prioritet jeste da se svi gosti osećaju prijatno.

Restoran Mascaron je jedno od najoriginalnijih mesta u gradu, gde možete organizovati svoj događaj i biti sigurni da će gostima sve ostati u najlepšem sećanju.

MASCARON

Veliki broj farmaceutskih kompanija do sada je u Mascaronu organizovao svoje promocije za poslovne saradnike. U odvojenom prostoru, uz osveženje i hranu, uspeh promocija i sastanaka je zagarantovan.

Mascaron brine i o Vama bitnim datumima, što zasigurno jesu odbrane diplomskih radova i rođendani.

Uz tri različita menija posebno kreirana za proslave obeležite bitne datume ručkom, večerom ili organizacijom celovečernje proslave!

MASCARON

Nova godina je sve bliže, pa Mascaron brine i o tome da se nezaboravno provedete i u „najluđoj noći“. Muzika, dobra atmosfera i što je najbitnije DOBRI LJUDI garant su provodu i uspomenama koje se pamte!

Caffe Restaurant & Bar MASCARON
Orlovića Pavla 12
018 3501351
www.mascaron.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Pozovite 018/350 13 51 ili dođite lično do Mascarona u Orlovića Pavla 12 i rezervišite ili zakažite proslavu i okupljanje o kojima će se dugo pričati!

 

MASCARON

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close