Politika

Odluka o sudbini grada u rukama šefova odborničkih grupa

„Zbog nesagledivih štetnih posledica koje bi Grad imao uvođenjem prinudne uprave, podsećam čelnike Grada i šefove odborničkih grupa Skupštine Grada Niša, da se otrgnu Beograda i zakažu već zakazanu „aerodromsku” sednicu koja je trebala da se održi 10. aprila 2018.godine, ali je otkazana na predlog većine šefova odborničkih grupa”, kaže Branislav Jovanović, zamenik šefa odborničke grupe „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša i dodaje da prema poslednjim istraživanjima Nišlije pokazuju izuzetno negativne reakcije kada je u pitanju predaja niškog aerodroma državi.

On poručuje svim šefovima odborničkih grupa u Skupštini Grada Niša, pozicije i opozicije:

„Gospodo šefovi, koji ste potpisali odlaganje sednice Skupštine Grada, ako vam je Niš u srcu neka vas okupi, ako niko drugi onda najstariji šef odborničke grupe. Dogovorite se i zakažite sednicu u zakonskom roku, ako ste već znali da je otkažete, jer su vas građani birali da radite u njihovom interesu.”

Jovanović na kraju napominje da odbornička grupa „Niš, moj grad” nije potpisala odlaganje sednice.

„Zato imamo moralno pravo da vas pozovemo da u najhitnijem roku to uradite jer će ogovornost pasti na sve one koji su potpisali odlaganje već zakazane sednice Skupštine Grada Niša.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com