Društvo

Obeležavanju jubileja, 20 godina od privatizacije DIN, prisustvovao i predsednik Skupštine grada dr Boban Džunić

Predsednik gradskog parlamenta dr Boban Džunić, prisustvovao je danas obeležavanju 20 godina od privatizacije najveće srpske fabrike duvana “Fabrike duvana” Niš. On je istakao da mu je velika čast da prisustvuje svečanom obeležavanju ovog značajnog jubileja.

 

“Od tog momenta, kompanija “Filip Moris” konstantno je ulagala u svoju srpsku filijalu, gradeći jednu od najmodernijih fabrika u svojoj mreži. Ova kompanija bila je i ostala jedan od najvećih investitora u našoj zemlji.
Od nemerljivog je značaja imati ovakvu kompaniju u našem gradu, a naš grad je u toku ovih 20 godina bio dobar domaćin, ali i dobar partner u zajedničkim projektima. Programi koje ova kompanija podržava – „Pokreni se za posao“, “Pokreni se za budućnost” i „Pokreni se za nauku“ doprinose lokalnoj zajednici, stvarajući uslove za bolju budućnost”, istakao je dr Džunić.


Čestitajući na jubileju uz želju da ova kompanija nastavi sa uspešnim poslovanjem, čime podstiče razvoj naše zajednice u svim važnim segmentima, Džunić je zaključio da su Grad i menadžment kompanije na istom zadatku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com