Hronika

OBDUKCIJA: Na telu Dalibora Krstića iz Matejevca nema vidljivih tragova nasilja

Na telu Dalibora Krstića (31), koje je u četvrtak pronađeno u Donjem Matejevcu, nisu pronađeni vidljivi tragovi nasilja, pokazuju nalazi obdukcije.

Ipak, detalji o smrti mladića i dalje su nepoznanica, saznajemo u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu. Kako kažu, od trenutka obdukcije do trenutka smrti prošlo je dosta vremena, te je, za sada, nemoguće precizno odrediti.

Podsetimo, beživotno telo Dalibora Krstića pronađeno je na ulici u Donjem Matejevcu, nedaleko od kuće u kojoj je živeo. Iako su njegovi roditelji nestanak prijavili još novembra prošle godine, tek mali broj ljudi u selu je znao da za Daliborom traga policija. O njegovoj smrti su, kažu komšije, uglavnom saznavali putem medija.

Komšije porodice Krstić za Niške vesti  kažu da je Dalibor bio miran i povučen, i da nije bio sklon nasilju. Sumnja da je ubijen, izazvala je veliki strah kod meštana.

U selu  se pitaju kako telo mladića, za kog obdukcioni nalazi pokazuju da je život izgubio i pre par meseci, našlo blizu njegove kuće, na putu kojim njegovi roditelji svakoga dana prolaze, i kako to da ga niko ranije nije primetio.

Detalji ove smrti, koja je uznemirila Nišlije, možda će biti  poznatiji nakon dodatnih toksikoloških analiza, čije rezlutate Više javno tužilaštvo u Nišu očekuje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com