Društvo

Novi investitori zacrtani cilj opštine Crveni krst u 2017.

Iako je budžet za 2017. godinu niške opštine Crveni krst za 20 miliona manji nego ove godine, menadžment ove opštine će raditi na poboljšanju komunalne inrfastrukture, na privlačenju investitora i na unapređenju socijalne zaštite građana, rekao je povodom 12 godina postojanja opštine Crveni krst, njen predsednik, Miroslav Milutinović.

U narednoj godini u opštini Crveni krst će se štediti i ukupan budžet je oko 133 miliona dinara, dok će iz fondova Evropske unije opština raspolagati sa dodatnih 18 miliona dinara.

Ušteda će biti na svim pozicijama, osim na socijalnom programu i aktivnostima koje su usmerene prema mladim ljudima, kaže predsednik GO Crveni krst, Miroslav Milutinović.

„Opština Crveni krst je po teritoriji najveća gradska opština u Nišu sa tri gradska naselja i 23 sela, i kao takva interesantna je investitorima, privrednicima i preduzetnicima, jer kroz opštinu prolazi Koridor 10, pruge Železnice Srbije, a u ekspanziji je i niški aerodrom sa kargo avio saobraćajem“, istakao je Milutinović.

Cilj opštine je ove godine bio da bude pravi servis građana, što je otvaranjem ispostave pošte, šaltera objedinjene naplate i kancelarije Centra za socijalni rad postignutno.

Opštinske usluge koristi oko 35 hiljada građana Niša koji žive na teritoriji opštine Crveni krst.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com