Promo vesti

NOVI ID.3: Ovde započinje novo doba – Bros Auto

Sa modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svetu električne mobilnosti. Električne performanse susreću se sa revolucionarnim dizajnom i dometom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

Karakterističan futuristički izgled modela ID.3: opciona prednja LED Matrix glavna svetla, novooblikovani logo Volkswagen i dodatna linija svetala koja se sa obe strane proteže do znaka. Koliko mu je početak prednjeg dela futuristički, toliko mu je završetak zadnjeg dela savršenog oblika.

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tome doprinose atraktivna sedišta, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje centralnog tunela i veliki ekran osetljiv na dodir; tu su još ID.Svetlo i ambijentalno osvetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svima na prvi pogled pokazuju ko je prvi: počevši od oznake 1ST i markantnog dizajna zadnjih stubova, preko oznake na upravljaču 1ST i papučica u dizajnu Play & Pause, pa sve do posebne pozdravne poruke na ekranu za dobrodošlicu – to je naše posebno izdanje, sa kojim vi kao korisnici naše usluge punjenja “We Charge” možete besplatno da punite vozilo strujom u prvoj godini širom Evrope.

ID.Svetlo vizuelno komunicira sa vama i u kombinaciji sa opcionim navigacionim sistemom pomaže da vozite opuštenije u saobraćaju. Svetlom i svetlosnim signalom preporučuje vam promenu kolovozne trake. Pri tome može da vas upozori i navigacijom izvući iz situacije u slučaju da se nalazite u pogrešnoj kolovoznoj traci. Ako upotrebljavate glasovne komande, dobićete povratnu informaciju u obliku svetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Svetlo će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku – inteligentnim svetlosnim znakom.

Opcioni AR Head-up displej prenosi korisne informacije direktno u vaše vidno polje na vetrobranskom staklu. Putokazi i skratanja biće prikazani direkto pred vašim očima. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u saobraćaju postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cele širine vozila, opcioni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još lepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i priliom direktnog sunčevog zračenja.

Traženje pravih tastera tokom vožnje sada je stvar prošlosti. Zadržite pogled na kolovozu i uz pomoć intuitivnog rukovanja glasovnim komandama jednostavno upravljajte npr. radio uređajem, opcionim navigacionim sistemom ili svojim telefonom. Jednostavno recite “Hello ID.” – i sistem će vas razumeti.

Ujutru vožnja dece u školu, pa odlazak na posao, pa naveče povratak kući – sa jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Na raspolaganju vam stoje 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više menjanja brzina, nema više odloženog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to sa punim obrtnim momentom od samog početka. Sami osetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje pritisne na sedište. Serijski modeli su raspoloživi u tri varijante: sa baterijom od 45 kWh* do 77 kWh* (*neto).

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

Prednost električnih vozila: mogu da se pune gotovo svuda – kod kuće na kućnoj utičnici, na opcionom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih stanica – i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja.

Posetite nas u našem salonu

BROS AUTO

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com