Promo

BRZO I EFIKASNO! Izvlačenje i isušivanje vlage kao dlanom o dlan

Vlaga u prostoru može bitno da poremeti prijatan boravak kako na poslu tako i u kući. Pored nelagodnosti može izazvati brojne probleme, od propadanja nameštaja i tehnike do ozbiljnih zdravstvenih problema. Vlaga može da se pojavi u stambenom prostoru, podrumskim prostorijama, kancelarijama i halama…ona danas lako može da se ukloni ako se obratite stručnjacima sa dugogodišnjim iskustvom, tada će problem biti rešen u vrlo kratkom roku.

Specijalizovani Servis za pranje tepiha „P.K.T. Eko Fabrika“ iz Niša nudi iznajmljivanje mašina za isušivanje vlage iz prostorija „TROTEC“.

Foto: PKT EKO FABRIKA
Foto: PKT EKO FABRIKA

TROTEC mašine su, trenutno na tržištu, najefikasnije mašine za isušivanje vlage koje mogu da izvuku i do 55 litara vode za 24 časa u optimalnim uslovima.

Princip rada: Mašina za izvlačenje vlage („TROTEC“) usisava i provlači vazduh kroz komoru u kojoj se odvaja vlaga. Taj suvi vazduh onda cirkuliše po prostoriji gde kupi vlagu sa zidova, podova i ostalih vlažnih materijala. U prostorijama sa vlagom se skupljaju bakterije koje su štetne za disajne organe. „TROTEC“ mašine imaju filtere koji otklanjaju te bakterije.

Moto ovog servisa je: BRZO I EFIKASNO!!!

PKT Eko fabrika
Dimitrija Tucovića bb, Niš
018/4268427
064/6709-829
064/277-9302
p.k.t.ilic@gmail.com
Facebook
www.pktekofabrika.rs 

Glavna područja primene ovih mašina su:

  • Isušivanje vlažnog poda (betonskih košuljica)
  • Isušivanje vlažnih zidova i maltera
  • Isušivanje vlage nakon poplava
  • Isušivanje, drveta, tepiha i drugih materijala
Foto: PKT EKO FABRIKA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com