Promo vesti

NOVA samouslužna perionica u Nišu (FOTO)

Upravo je počela sa radom najveća perionica u gradu, ono što nju izdvaja od drugih je upravo to što ima čak osam boksova.

Briga oko vašeg ljubimca nikad nije bila lakša, jer je NOVA samouslužna perionica smeštena u najprometnijoj ulici u gradu.

U blizini kružnog toka kod Trošarine na Bulevaru Svetog cara Konstantina broj 20, nalazi se perionica, vulkenizerska radnja i prodavnica sa auto potrepštinama iza koje stoji niški auto brend FOKA.

Decenije uspešnog poslovanja ove  niške firme , iznedrile su novu uslugu na novoj lokaciji, bliže i lakše do korisnika – sa druge strane zadovoljnije mušterije, tako godinama posluje FOKA .

Vi i vaš auto u ovoj uslužnoj perionici imate koji minut duže, jer za 50 dinara koliko košta žeton, jedan program koristite čak 2 minuta. Na raspolaganju su tri programa koji će pomoći da vaš miljenik zablista.

U slučaju da vam je iznenada potrebna vulkanizerska usluga, serviseri će vam odmah tu biti na raspolaganju. U svakom trenutku veliki asortiman robe za opremanje automobila u ponudi može da zadovolji i najizbirljivije kupce.

Bogata ponuda guma po izuzetnim cenama, ponuda je na kakvu su Nišlije navikle kada je FOKA u pitanju. I u ovoj radnji koja se nalazi u sklopu samouslužne perionice možete da pazarite gume svih proizvođača po nikad nižim cenama, na pristupačniji način nego obično. U ponudi je sindikalna prodaja, gde godinama unazad FOKA može da se pohvali da snabdeva i oprema vozne parkove mnogih gradskih i republičkih institucija. Za male kupce uvek je u ponudi prodaja na rate i karticom.

Ono što trenutno preporučuju u servisima FOKA jeste da se na vreme i sigurno spremite za letnja putovanja, jer bezbednost  u vožnji uglavnom zavisi od ispravnih pneumatika. Nakon povratka sa letovanja u ponudi je i pristupačna priprema za zimsku sezonu.

Vašem automobilu je potrebno umivanje, pružite mu ono najbolje – FOKA!

Više informacija na telefone:
018/552017
065/2552017

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com