Sport

Nišlijke uspešno startovale sezonu dizanja tegova

Minulog vikenda startovala je sezona dizanja tegova, takmičenjem održanom u prestonici. Na Prvenstvu Beograda i prvom kolu Lige Srbije za seniore i seniorke u olimpijskom dizanju tegova takmičari iz Niša imali su zapažene rezultate, na kakve su nas i navikli.

Niš je imao dva predstavnika na ovom takmičenju održanom na stadionu u Humskoj, KDT “Niš” sa trenerom Vojislavom IlićemČarlijem i KDT “Legionari” na čelu sa Milanom Konzulom Grozdanovićem.

Obe ekipe uspešno su startovale ligu osvojivši medalje u pojedinačnoj konkurenciji i to: srebroAna Ilić, srebroMiljana Jovančić i bronzaZorana Dinić koje su nastupale za “Niš”. Članice “Legionara” takođe su osvojile medalje: Ana Kulićzlato i Danica Pejčićbronza.

Nina Manić, Sara Milojković i Anđela Popović takođe su se pokazale veoma dobro u svom nastupu iako su medalje izostale.

“Veoma smo zadovoljni ovakvim početkom. Već 15. aprila očekuje nas prvenstvo Srbije za takmičare do 15 i do 17 godina.” – kaže trener Milan Grozdanović.

Oni se već uveliko pripremaju za naredno takmičenje kako bi na što bolji način reprezentovali svoj grad i klub. U ovom klubu se svakodnevno vredno trenira ali i radi na poboljšanju uslova, pa će tako članovi od naredne nedelje trenirati u znatno većem i opremljenijem prostoru od dosadašnjeg (Konzulat).

Svi zainteresovani koji žele da treniraju i pridruže se ovim uspešnim sportistima moći će da se upišu već od 9. aprila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com