Društvo

Nišlijama nedostaju parking mesta, u planu su nove garaže

Iz JKP “Parking servis” kažu da je sve veća potreba za parking mestima u Nišu, a rešenje ovog problema vide u izgradnji novih garaža na Trgu Pavla Stojkovića na prostoru pored Osnovne škole “Sveti Sava”.

Poslednja studija koja se bavi potrebnim parking mestima u Nišu rađena je 2015. godine, a upravo prema toj studiji Niš je dobio dve nadzemne garaže, na Sinđelićevom trgu i pored niškog Doma zdravlja.

Foto: V.P.

“U užem centru grada na Trgu Pavla Stojkovića razmatra se mogućnost izgradnje podzemne garaže, a druga lokacija se nalazi kod parka Sveti Sava, odnosno kod OŠ “Sveta Sava”. Upravo radimo razradu te lokacije zbog definicije zahteva i kapaciteta i koji oblik garaže bi tu mogao da se izvede”, kaže Dejan Dimitrijević, direktor JKP “Parking servis”.

Dodatne studije pokazaće koji tip garaže je moguće postaviti i kada će se početi sa radovima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Jedva čekam da se otvori TC Delta i da parkiram kola za džaba na njihovom parkingu!. Ceo Dom Zdravlja i sve okolne zgrade ima da parkiraju svoja vozila i neće morati da plate ništa!. Živeo komunizam!

    1. E moj prijatelju.Ti o nacinu rada Delta soping molova ne znas nista.

  2. Ako prave kao ovaj iza pozorista da ne mozes da isparkiras ficu onda bolje da ne prave, kakvi nepismeni projektanti pravi diletanti. Ima li nesto ovi da naprave da valja.

  3. Kako ih nije sramota da naplacuju parking kod doma zdravlja, imaju li oni imalo ljudskosti ili ih bas boli za narod samo je bitno da pune dzepove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com