Sport

Niški kikbokseri na pripremama za Juniorsko prvenstvo

Juniorska kikboks reprezentacija Srbije, priprema se na Tari od 16-28.avgusta za učešće na Evropskom prvenstvu u Skoplju od 2. do 10. sepetmbra.

Reprezentativci Srbije iz Kik boks kluba “Niš”, Nikola Lazarević-63,5 kg, Erik Buza  -71 kg, i Stefan Paunović -81 kg, uz još 26 reprezentativaca i 5 trenera, uspešno se spremaju za učešće na evropskom prvenstvu.

Stefan Paunović (juniorski šampion Evrope iz 2015.) ističe

“Kao aktuelni šampion Evrope iz 2015, i vice šampion Sveta iz 2016. imam veliku obavezu da odbranim zlatnu medalju, i da donesem još jednu medalju sebi, klubu i Srbiji. Došao sam spreman na pripreme, sada mi preostaje da izbrusim  formu do polaska za Makedoniju, i siguran sam da ću opet slušati himnu Srbije na pobedničkom postolju”.

Nikola Lazarević, šampion Sveta, najavljuje

“U Dablinu sam na Svetskom prvenstvu osvojio zlatu medalju  2016, tako da se nadam najsjajnijoj medalji i na Evropskom u Skoplju, jer sam u odnosu na predhodnu godinu još iskusniji po broju mečeva i učešću na međunarodnim takmičenjima”.

Debitant u reprezentaciji Erik Buza, ističe: “Prvi put učestvujem na Evropskom prvenstvu, ali imam dosta medalja sa raznih međunarodnih takmičenja i turnira, i pun samopouzdanja idem na Evropsko sa  željom da osvojim zlatnu medalju”.

Srđan Radulović, klupski i reprezentativni trener, nada se uspehu Srpske reprezentacije:

“Od 29 odličnih reprezentativaca, očekujemo preko 20 medalja, i borbu za osvajanje ekipnog 1. mesta. Što se tiče reprezentativaca iz Kik boks kluba “Niš”, očekujem tri zlatne medalje, što jedino mogu računati kao uspeh njihov, kluba i Srbije koju predstavljaju.
Uslovi za spremnje su idealni jer pored treninga u sali, vreme nas je poslužilo da treniramo i u prirodi, tako da će takmičari spremni i motivisani krenuti put Makedonije u borbi za medalje, i nadamo se kao i mnogo puta do sada, da će  napraviti odličan plasman za Srbiju”.
Reprezentacija Srbije se vraća sa Tare 28. avgusta, a za Skoplje će krenuti 3. septembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com