Društvo

Niški dostavljači u humanitarnoj akciji sakupili 53.000 dinara i predali Banci dobočinstva

Borko Paunović, dostavljač iz Niša koji je pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć oboleloj deci i njegove kolege koje su se rado odazvali i podržali akciju, sakupili su više oko 53.000 dinara i predali novac Banci dobročinstva, kao što su i obećali.

“Srce mi je puno. Presrećan sam. Sve je proteklo mnogo bolje nego što sam zamišljao. Apelujem na sve ljude da ne stanemo sa ovom akcijom već da nastavimo i pomognemo deci kojoj je naša pomoć potrebna, ističe je Paunović.

U akciji je učestvovalo preko 50 ljudi, a dostavljači poručuju da je ova akcija samo početak i da bi voleli da ona postane tradicija.

Prema rečima jednog od dostavljača, akciji su se pridružili zbog njenog humanitarnog karaktera kako bi pomogli onima kojima je novac najpotrebniji i dodaje da će nastaviti i dalje da pomažu kako bi drugi ljudi sledili njihov primer.

Za dve nedelje koliko je trajala akcija sakupljeno je 53.860 dinara. Nišlije su tok akcije mogle da prate Borkovog You tube kanala, a novi video na kome će biti prikazan finalni deo akcije, biće postavljen naredne nedelje.

Podsetimo, Paunović je inače i ljubitelj biciklizma što se može videti na njegovom You Tube kanalu gde objavljuju vlogove vezane za biciklizam. Kaže da je na ideju da pokrene ovu akciju došao tako što je ispod nekog videa bio ispisan komentar “ Zašto ne bi snimio neki humanitarni video“, zatim je Borko to pretočio u delo.

Video predavanje novca možete pogledati OVDE.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Za nisku decu, a uplaceno je samo za jedno dete. Nije fer ako su skupljali za nisku decu da se uplati samo jednom detetu, i to mu nije hitno. Budite fer, raspodelite svoj deci, ili napisite u naslovu da se skupljalo za jedno dete. Zasto sami ne uplate, nego daju Banci dobrocinstva. Raspitajte se malo kako rasporedjuje novac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com