Društvo

Niške Vesti nikad čitanije

Niške Vesti konstantno beleže rast čitanosti, a tako je i sada, u trenutku kada se svi borimo protiv koronavirusa. Građani Niša i juga Srbije su u više navrata ukazali poverenje Niškim Vestima, pa je tako ovaj portal za nepunih šest godina postojanja u samom vrhu čitanosti po svim parametrima.

Google analitika pokazuje da su se samo poslednjih mesec dana stranice našeg portala prikazale blizu 1.500.000 puta. Od tog broja 1.281.789 su jedinstveni prikazi stranica. Šta nam govore ovi brojevi? To praktično znači da na dnevnom nivou Niške Vesti imaju od 200.000 do 400.000 prikaza stranica. Kada je reč o jedinstvenim posetama, naš sajt dnevno poseti od 20.000 do 60.000 čitalaca.

Građani se u mesecu borbe protiv nevidljivog protivnika, najviše interesuju za vesti koje su vezane za koronavirus, pa su upravo članci sa tom tematikom i najčitaniji. Oni su već navikli na način informisanja Niških Vesti i na to da je za nas centar dešavanja upravo “običan” čovek, naš sugrađanin, naš komšija, pa su tako i naši tekstovi vezani za zanimljive, uspešne, kreativne ljude itekako zauzeli mesto u samom vrhu čitanosti.

“U želji da se blagovremeno i objektivno informišu, građanima su na raspolaganju mnogobrojni portali, televizijske stanice, štampani mediji. U tom ogromnom okeanu medija, prava je čast izboriti se za čitanost, a posebno je velika čast biti među prvih 500 u Srbiji. NiškeVesti.rs, su u mnogim trenucima pokazale da su pre svega objektivan medij, koji je tu da informiše, ukaže, obavesti. I sada, u ovom teškom trenutku za sve, pa i za naše poslovanje, Niške Vesti će biti tu za građane Niša. U trenutku kada mnoge privatne kompanije otkazuju svoje reklamne kampanje zbog teške situacije Niške Vesti nisu ni jednog svog radnika otpustile, već zajedno, timski i društveno odgovornim ponašanjem pokušavaju da u ovim teškim vremenima prebrode i ovu “ekonomsku krizu”. Poverenje koje smo stekli, ne smemo izneveriti i time ćemo se rukovoditi i u budućem radu. Hvala našim čitaocima što nam veruju, što su uz nas, a mi ćemo znati da im vratimo time što ćemo i mi za njih uvek biti tu”, rekla je glavni i odgovorni urednik Violeta Milićević.

Vest objavljena na portalu ostaje na internet domenima večno, putuje daleko i dostupna je svima u svakom trenutku preko modernih tehnoloških uređaja, pa samim tim ne čudi da su online mediji upravo oni preko kojih se najveći broj građana informiše. Svesni te odgovornosti Niške Vesti su uređivačku politiku usmerile upravo ka objektivnom, tačnom i pravovremenom informisanju, uz poštovanje novinarske etike i novinarskih kodeksa, bez senzacionalizma i tabloidizacije, bez cenzure. Pokazali smo da se i na taj način može biti uspešan!

Do samog vrha ne bismo mogli da dođemo sami, bez naših građana-čitalaca. Zato vam na tome neizmerno hvala.

Čuvajte se!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com