Društvo

Kreće! Niška startap škola

Niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Naučno-tehnološki park potpisali su memorandum o saradnji i realizaciji programa – Niška startap škola.

Program je namenjen studentima Univerziteta u Nišu kao i studentima privatnih fakulteta u Nišu i regionu, svim početnicima u biznisu, timovima i pojedincima zainteresovanim za tehnološko preduzetništvo.

Ovaj program ima za cilj njihovo osnaživanje, upoznavanje sa bitnim pojmovima, metodama i procedurama sa namerom da posluži kao inspiracija svima prilikom ulaska u svet tehnološkog preduzetništva.

Prezentacije i predavanja su organizovani od strane tima NTP Niš i članova NTP Niš, a održavaju se u prostorijama NTP Niš uživo ili u onlajn formatu, u zavisnosti od epidemioloških uslova prilikom održavanja. Vreme trajanja Niške startap škole je 8 nedelja, sastoji se od 8 jednodnevnih modula i održavaće se svake godine januara, aprila, jula i oktobra.

Foto: Naučno-tehnološki park

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com