DruštvoEkonomija

Niš postaje centar auto – industrije! Finalne pripreme za 14. Sajam automobila u Nišu (VIDEO)

“XIV Auto Moto Fest 2023 Niš

Niš centar auto – industrije! Pripreme za Sajam automobila koji će se od 6. do 8. oktobra održati u Hali “Čair” i ispred nje uveliko su u toku.

Vozila polako pristižu kako bi zauzela svoja počasna mesta i zasijala na svečanom otvaranju u punom sjaju, čekajući srećnog kupca!

Niški dileri automobila, kao i brojne auto kuće ponudiće ono najbolje što trenutno imaju u ponudi u svojim salonima. Prema najavama izlagača biće tu i nekih noviteta čiji dolazak u Srbiju se tek očekuje narednih meseci.

Tokom ovogodišnjeg sajma biće obezbeđeni sajamski popusti za kupovinu najnovijih modela. KLIPKO maskota niškog sajma, koju je osmislio Saša Dimitrijević slavi četvrti rođendan.

Niški sajam je jedinstven u ovom regionu jer kao manifestacija opstaje već 14 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta.

Pojedinačna cena ulaznice je 300 dinara, dok za gupnu posetu (10 i više osoba) košta 200 dinara.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Za sve dodatne informacije možete naći na https://sajamautomobila.com/

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki,  Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Podsetimo, u periodu od 5. do 8. oktobra, počev od 9 časova, za vreme održavanja Sajma automobila „Auto Moto Fest Niš 2023“ biće obustavljeno kretanje saobraćaja na saobraćajnicama oko hale „Čair“.

 

MALI IZLAGAČI i ove godine na Sajmu automobila

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com