Sport

Niš po prvi put u istoriji ima ŠAMPIONA SRBIJE u rvanju

Na prvenstvu Srbije u rvanju u olimpijskoj disciplini slobodni stil održanom u Kanjiži u izuzetno jakoj konkurenciji od 200 takmičara i 30 klubova Rvački klub”KONSTANTIN VELIKI” još jednom je potvrdio kvalitet rada i ostvario istorijski uspeh osvojivši tri medalje.

Šampion Srbije je Milan Mihajlović, jer je osvoji oprvo mesto u kategoriji od 86. kilograma. Bronzanim medaljama su se okitili i Jovan Veljković, i Miroljub Ivezić.  Jovan se takmičio u kategoriji od 61. kg, a Ivezić u kategoriji od 97. kg.

“Ponosno naglašavamo da Niš po prvi put u istoriji ima Šampiona Srbije u rvanju i da naš klub dve godine zaredom ostvaruje izuzetne rezultate u neverovatno teškom i u Srbiji najtrofejnijem olimpijskom sportu tako da je to ozbiljan kontinuitet i nadamo se da će se to prepoznati i podržati u cilju još većeg unapređenja rvanja u ovom delu Srbije.”, istakli su u RK “Konstantin”.

Boje kluba branili su Ranković Nebojša, Vacić Luka i Mihajlo Jović koje je samo nedostatak sportske sreće odvojio od medalje, ali klub i na njih računa u budućnosti.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com