Društvo

NIŠ NAVIJA! Jana u trci za najlepšu u Srbiji (FOTO)

Najlepše devojke Srbije trenutno su na pripremama u Grčkoj, pred izbor za titulu najlepše tradicionalno u organizaciji „Miss Yu“ i pod vođstvom Vesne de Vinče.

Njih dvadeset već skoro nedelju dana jesu u Porto Karasu gde se sve uvežbava do najsitnijih detalja. Među lepoticama i mlada Nišlijka Jana Radulović o kojoj su Niške Vesti već pisale.

Fotograf: Igor Đorđević Igac Photography
Šminka i frizura: Purity Akademija
Model: Sara K.

“Jako sam srećna što sam ovde sa ovim divnim ljudima. Atmosfera, organizacija, celokupni tim i devojke su fantastični”, kaže za Niške Vesti Radulović.

Sa devojkama rade profesionalci. Radi se svakodnevno na njihovoj fizičkoj spremnosti ali su one u obavezi i da prate brojna predavanja.

“Sve je veoma profesionalno,svaki dan nam je ispunjen i svakog dana naučimo mnogo novih i korisnih stvari”, kaže uz osmeh ova mlada Nišlijka.

Ona dodaje da je dan ispunjem od ranih jutarnjih sati.

Dan počinje u 7 sati tai čijem sa Dragom Vulinovićem, fitnes sa Milijem Veljkovićem, zatim vežbamo hod sa Adrianom Čortan sledi tenis, slikanje, snimanja i brojna predavanja stručnjaka iz različitih sfera”, kaže Jana.

Iako ih ima 20 kažu odlično se zabavljaju uz naporne pripreme.

Foto: Miss Serbia; Facebook

“Devojke su predivne, sve se vrlo lepo slažemo i družimo što nam olakšava naporne dane priprema. Šaljemo vam veliki pozdrav i poljubac iz sunčane Grčke!”, poručuje je Jana Radulović, devojka koja će predstavljati Niš na izboru za Miss Srbije 2017.

Foto: Nenad Petrović; Jupiters Rings Studios

Za pripreme devojaka zaduženi su brojni stručnjaci uz instrukcije supervizorke Đurđine Vojvodić, tu su i kostimograf i scenograf Miodrag Tabački, za stajling lepotica zadužen je Mladen Milivojević Baron, dok o njihovim frizurama brine frizer Raša Petrović. Make-up artistkinja Magdalena Kozačenkov učiniće da misice briljiraju na fotografijama Zorana Mirčetića i Igora Đorđevića.

Najlepše devojke Srbije vraćaju se u Beograd 3. oktobar dok je finalno veče izbora za ovogdišnju mis Srbije zakazano za 9. oktobar u Studiju televizije Pink u Šimanovcima i posvećeno je čuvenoj srpskoj slikarki Olji Ivanjicki.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com