Društvo

Nema plaćanja vrtića dok traje vanredno stanje

Grad Niš je zauzeo stav da za vreme trajanja vanrednog stanja roditelji neće imati obavezu plaćanja boravka dece u predškolskim ustanovama.

Kako saopštavaju iz JPU “Pčelica” Gradski štab za vanredne situacije grada Niša doneo je odluku da roditelji dece koja borave u vrtićima JPU ” Pčelica” ne plaćaju usluge boravka dece dok traje vanredno stanje.

“Komandant Štaba gradonačelnik Darko Bulatović doneo je ovu odluku imajući u vidu ozbiljnost i težinu situacije u kojoj se naša država nalazi i zato je izašao roditeljima u susret”, navodi se u saopštenju JPU “Pčelica”.

Podsetimo, nakon proglašenja vanrednog stanja, vrata 26 vrtića JPU “Pčelica” su se zatvorila, o čemu su pisale Niške Vesti. Ipak, vaspitači i ostali zaposleni rade, dezinfikuju i sređuju vrtiće i dvorišta da sve bude bezbedno i čisto kada se zujalice vrate, naveli su tada u saopštenju JPU “Pčelica”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. A sta je sa privatnim vrticima cija su deca pod subvencijom,dal ce roditelji biti oslobodjeni placanja,to niko ne spominje samo pominjete drzavne ustanove…

  2. Da li to vazi od martovskog racuna? Mi smo platili za februar. Da li ce placanje biti nakon vandrednog stanja ili se uopste nece placati za mesece u kojima deca ne idu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com