Promo

NEKA VAŠI MALIŠANI bezbedno UŽIVAJU na suncu

Koliko je bitno da budete na suncu mališani i Vi, toliko je važno da sve “obavite” na bezbedan način jer zdravo sunčanje je samo ono uz adekvatnu zaštitu.

Svi uživamo dok gledamo razigranu dečicu na plaži, kako se brčkju u plićaku nekog mora, jezera…ipak ova igra može da napravi puno problema ako kožu deteta ne zaštitimo na pravi način. Mame često birajući pravu kremu, satima obilaze apeteke čitajući besomučno sastojke od kojih su napravljene, iz jednostavne želje da svom detetu pruže ono najbolje.

Renomirani proizvođač kakav je DCP Hemigal garantuje za ispravnost i delotvornost proizvoda za unčanje, naročito kada su u pitanju proizvodi za mališane. Godine iskustva i usavršavanja, na police drigerija i apoteka donele su upravo proizvode koji uživaju veliko povrenje potrošača.

Abbronzare SPF50+ Baby − vodootporan i lako razmaziv losion dizajniranih za sve tipove kože za visok intenzitet sunčevog zračenja. Balansirani sistem UVA/UVB filtera, zajedno sa vlažećim i umirujućim efektima vitamina E i ekstrakta kamilice, stvara efikasnu barijeru protiv štetnog sunčevog zračenja i eventualnog oštećenja kože, istovremeno sprečavajući prevremeno fotostarenje kože. U cilju postizanja najjačeg efekta, nanositi 15-30 minuta pre izlaganja sunčevim zracima. Redovno ponovo nanositi, posebno nakon plivanja i/ili brisanja peškirom. Izbegavati izlaganje sunčevim zracima u podne.

Ovaj losion nije rezervisan samo za decu već i za odrasle sa osetljivom kožom.

 

Kolekcija za sunčanje za odrasle je veoma bogata, paleta proizvoda nudi sve ono što je potrebno za užitak na suncu za čitavu porodicu.

Proizvode iz Abbronzare kolekcije firme DCP Hemigal, kao i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com