Ekonomija

NE PREKIDA SE TRADICIJA: Ove godine Sajam automobila na zvaničnom sajtu

City Grupa neće lišiti ni ove godine ljubitelje automobila da pogledaju najnovija dostignuća u svetu auto industrije. Nažalost, u hali Čair neće moći, zbog drastičnog poskupljenja prema organizatorima, ali će, ipak na zvaničnom sajtu oni moći da pogledaju sve premijere automobila koje su obeležile ovu godinu.

 

“Niš je svakog oktobra od 2009. imao tradicionalni sajam automobila, a onda je politika umešala svoje prste i zaslugom pojedinaca sajam je prekinut. O tome ću tek da pričam. Ove godine radimo sajam putem sajta www.SajamAutomobila.com, a već 2022. najavljujem prvi sajam automobila na Zlatiboru. Iskreno se nadam da će se moj grad Niš uskoro vratiti na mapu velikih gradova koji imaju svoj sajam automobila i ljubomorno čuvaju i neguju tu manifestaciju”, rekao je osnivač i direktor Sajma Oliver Paunović.

Niški sajam automobila osim tradicije od 12 godina, ima tu privilegiju da je jedini u ovom delu Srbije. Ipak, naši posetioci neće biti uskraćeni, a ni tradicija neće biti prekinuta. Najnovije modele publika će moći da pogleda na zvaničnom sajtu niškog Sajma automobila već od 1. novembra. Oni će tu stajati sve do sledećeg sajma… Nadamo se da će ga biti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com