Izbori 2020Politika

Nataša Stanković nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu na Panteleju”

Izbori 2020. – Srpska napredna stranka na Panteleju predala je 950 potpisa podrške građana listi Aleksandar Vučić- Za našu decu, za kandidate za odbornike Skupštine opštine Pantelej. Nosilac liste je Nataša Stanković.

“Za mene je velika čast što mi je Srpska napredna stranka, na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem pružila priliku da budem prva među jednakima, na listi za Opštinu Pantelej”, istakla je Stanković prilikom predaje liste.

Na listi za kandidate za odbornike od 23, 9 je visokobrazovanih.

“Drago mi je što je po prvi put 40 % zena na listama. Ovom prilikom želim da poručim svim građanima Opštine Pantelej, dragim ženama, komšinicama, sestrama prijateljicama, majkama da izađu 26. aprila na glasanje i da zajedno pobedimo u ovoj trci za budućnost, za nasu dešu, naglasila je Stanković.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Jadan je Pantelej – Bata-drvar, Muri, Nataša, … a sve kontroliše Neša-guska. Pametni se povlače pred najezdom nepismenih preletača !

  2. za ciju decu vasu… bando lopovska a vi glasajte za njihovu decu a za vasu ne mislite nista… jaaaoooo prokleta drzavo

  3. Dajte biografiju da je upoznamo da vidimo njen kredibilitet za obavljanje visokih cinovnickih funkcija placenih parama svih nas gradjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com