Region

NARODNI POSLANIK ISPUNIO OBEĆANJE: Slaviša dobio novi dom

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić održao je datu reč Slaviši Stankoviću (43) socijalno-ugroženom licu iz sela Popšica da će mu pomoći na svaki mogući način što se ovih dana i dogodilo – Slaviša je dobio novi dom.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/595512834259143/

Slaviša Stanković iz Popšice živeo je u nehumanim uslovima, u oronuloj kući, bez kreveta i osnovnih životnih stvari. Danas, na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, kuća ovog čoveka je zasijala novim sjajem.

O Slavišinom problemu ,,Svrljiške novine” su prve izvestile javnost, a onda su se u akciju pomoći i objavljivanju informacija o nehumanim uslovima u kojim živi ovaj čovek priključili su se i drugi regionalni i nacionalni mediji u Srbiji i dijaspori.

Slaviša i dalje živi sam, trenutno je, dok se izvode radovi, smešten kod komšije, u kući preko puta, ali po svemu sudeći uskoro će se vratiti u svoj novi dom.

Foto: M.Miladinović

Inače, radove je inicirao narodni poslanik Milija Miletić, a najveće zasluge za brzu rekonstrukciju pripadaju građevinskoj firmi ,,Dunđer” koja je sve završila u roku.

Foto: M.Miladinović

Takođe, u popravci kuće učestvovali su i ostali privredni subjekti iz Svrljiga, ali i građani koji su hteli da pomognu ovom nesrećnom čoveku da živi bolje.

OVCE PREŽIVELE ZIMU – STIGLE I PRINOVE

Slavišine ovce su preživele zimu zahvaljujući hrani koja je dopremljena do njegove štale, a na proleće dobio je prinovu – 8 malih jagnjeta.

Ovce ispusta svakodnevno na pašu ispod sela.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/583174642129705/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com