Politika

Narodni muzej dobija novog vršioca dužnosti direktora. U Dečijem centru i Centru za profesionalni razvoj ostaju stari

Na današnjoj sednici Odbora za imenovanje data je saglasnost za imenovanje jednog vršioca dužnosti i dva direktora, a predlozi će se naći pred odbornicima Skupštine grada Niša već na narednoj sednici.

Za vršioca direktora Narodnog muzeja predložena je Vesna Crnoglavac.

Prema rečima predsednika Odbora za imenovanje do smene u Narodnom muzeju je došlo jer je dosadašnji direktor otišao u penziju.

“Iz tog razloga se postavlja vršilac dužnosti kako bi Muzej mogao da nastavi da radi neometano. Imenovana Vesna Crnoglavac je iz kolektiva i ima dugogodišnje iskustvo u Narodnom muzeju. Crnoglavac je diplomirani arheolog a u Muzeju je zaposlena oko 20 godina”, rekao je Jovanović Niškim Vestima.

Za direktora Dečijeg kulturnog centra Niš predložena je dosadašnja direktorka Sandra Petković koja se jedina i javila na konkurs.

Jedini kandidat i na konkursu za direktora Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju je Danijela Marković, takođe dosadašnjoj direktorki.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com