Društvo

Nakon tromesečne pauze Klinički centar Niš ponovo u covid sistemu

Usled povećanja broja inficiranih virusom Sars Cov2 koji zbog ozbiljnosti kliničke slike zahtevaju bolničko lečenje, deo nove zgrade Univerziteskog kliničkog centra Niš od danas, nakon tromesečne pauze opet je deo mreže zdravstvenih ustanova koje hospitalno zbrinjavaju COVID pacijente.

 

„U ovom momentu, jedan od spratova nove zgrade UКC opredeljen je za lečenje Covid pacijenata dok će ostatak zgrade nastaviti rad sa ostalim pacijentima“, saopštio je UKC Niš.

Кao i u prethodnom periodu, vidno će biti obeleženi putevi kretanja Covid i neCovid pacijenata, a u svakom momentu pacijentima su na raspolaganju i zaposleni UКC Niš iz službe koja je zadužena za bezbednost u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Rukovodstvo UКC Niš, apeluje na građane da se strogo pridržavaju svih propisanih epidemioloških mera i podseća na važnost vakcinacije onih građana koji nisu iskoristili tu mogućnost.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com