Sport

Nakon poraza od Novog Pazara, Trajković ponudio ostavku (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da nastave niz bez poraza, pošto je ekipa Novog Pazara bila uspešnija na Čairu i slavila minimalno 1-0, dovoljno za 3 boda i za nove glavobolje Nišlija.

Nakon toga Radnički preuzima inicijativu. Kvalitet gostiju je neutralisan, a Radnički je pretio. U 19. minutu Mesarović je uposlio Petrova, koji je šutirao iz prve, ali je  Škrbić zakasnio.

Nekoliko minuta kasnije Mesarović je pronašao Vlajkovića, ali ovaj nije reagovao adekvatno. Nakon toga ponovo je pokušao Petrov na asistenciju Jamkama, ali je golman gostiju bio uspešniji. Pazarci su se znalački branili i ugrožavali gol Nišlija iz kontranapada. Beležimo pred kraj prvog dela najpre udarac Ljajića, a onda ponovo Ergelaša.

Radnički je inicijativu imao i početkom drugog dela. Pavle Ivelja  promašio je prazan gol u 57.minutu,  a Mesarović umesto mreže pogađa stativu. Kazna za promašaje je brzo stigla. Igrao se 70. minut-kada je sa 18-19 metara šutirao Đo i doneo radost svojoj ekipi. Ponovo je Radnički bio u situaciji da juri rezultat, ali ovoga puta bez uspeha. Imao je tim sa Čaira više od igre, ali su gosti u kontrama bili izuzetno opasni.

Nišlije su tako sebi otežali put u Super ligi pa su i nakon 14 kola ostali na svega 13 bodova, a ekipa Novog Pazara ponovo se učvrstila u vrhu tabele.

Nakon utakmice trener Nišlija nije krio razočaranje zbog rezultata i kao moralni čin ponudio je ostavku.

U narednom kolu, nakon reprezentativne pauze, sa Trajkovićem ili bez njega, Radnički na Čairu dočekuje ekipu Čukaričkog. Taj meč na programu je 25. novembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Нема шта да нуди него да да неопозиву оставку и он и они који су га довели ! У интересу његовог здравља је да нађе неки други посао , није ово за да њега , мање од једног бода од три могућа ! Председнику клуба предлажем да као навијач који купује улазнице за утакмице разреши Спортског директора и постави новог или као директора или тренера !
    Једини рационално решење је Саша Мркић све остало је Прва лига !!!

  2. Dovesti dobrog spica koji ume da daje golove,a trenera neko ko voli i oseća Radnički a da bude ime za poštovanje.Kao što je bio Rastavac.
    Sportskog direktora Acu smeniti i neka ide u Sinđelić a dovesti novog.
    U Nišu da igraju Niška deca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com