Servisne

Naissus: Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Jelene Ćetković, ul. Bregalnička, selo Sečanica, ul. Kornelija Stankovića, ul. 2. Nišavska (naselje Nikola Tesla);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Toplickog partizanskog odreda, Bulevar 12. februara, Bulevar Cara Konstantina, ul. Borova, ugao ul. Episkopske i ul. Božidarčeve;

– Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Sečanica. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u selu, do 15 sati.
– Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u naselju Nikola Tesla, Druga Nišavska br. 25. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.
– Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Bregalničkoj ulici bb.Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.
– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Jelene Ćetković br. 2. Usled radova mogući su prekidi vodosnabdevanja korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.
– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Kornelija Stankovića br. 3a. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika na ovoj adresi, do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com