Društvo

Na Delijskom visu PALO CELO STABLO (FOTO)

U ulici Ljubomira Nikolića kod broja 123,  preko puta stadiona FK “Delijski vis”, u noći između četvrtka i petka, palo je celo stablo iz roda četinara.

Četinarsko stablo se obrušilo, kako se vidi na fotografijama, iz korena, a ovaj međublokovski prostor nalazi se preko puta stadiona FK “Delijski vis” i prostora za igru i rekreaciju koji je nedavno uređen u okviru inicijative “Radna akcija za Delijski vis”.

Prava je sreća da se incident desilo u noći između četvrtka i petka, tako da nije bilo ljudi, a ni parkiranih vozila, pa padanje stabla nije izazvalo nikakvu štetu.

Da podsetimo, sredinom juna je jedna Nišlijka za malo izbegla da joj grana u ulici Lole Ribara padne na glavu, a sutradan je oveći deo stabla, u istom Parku kod suda, pao na taksi vozilo i obližnju benzinsku pumpu. Nakon tog incidenta, sektor Zelenilo JKP Mediana, orezao je drveće u parku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com